top of page

Lash Filler Vippeløft

inlei logo

Hva er Lash Filler?

Lash Filler er en ny type vippeløft behandling.

Vippeløft er en kjemisk behandling som løfter og bøyer vippene slik at man får et flott åpent blikk / som vil gi inntrykk av tettere vipper og mer volum.

Behandlingen gir et mykt og behagelig resultat på naturvippene, og har blitt utviklet for å beskytte, forsterke, forbedre naturlige vipper.

InLei har det eneste produktet i verden som har klinisk testet effektiviteten av fortykning av vippene, som øker i gjennomsnitt med 24 % etter bare tre behandlinger.
"LASH FILLER" er et revolusjonerende serum da det ikke bare påvirker tykkelsen på vippene som allerede har vokst ut, men stimulerer også veksten i vipperoten og keratinproduksjonen.

• Umiddelbart resultat

• Øyekonturen får en «lifting»

 

Hvem passer behandlingen for?

• For deg som ønsker fyldigere, sterkere og sunnere vipper.

• Ideelt for deg som skal på ferie.

• For deg som har korte, rette vipper eller vipper som ligger i kryss.

• Ideell for de som har irriterte øyne og må begrense påføring av make-up.

• Ideell for de som vil unngå slitasje på vippene med vippetang.

 

Hvor lenge varer behandlingen?

Vippeløft er en permanent behandling, som vil si at den varer ut vippehårenes syklus, normalt har vippehår en syklus på 4-8 uker. Faktorer som kan påvirke hvor lenge løftet varer er hvordan du behandler vippene før det har gått 24 timer, og om du bruker etterpleie i etterkant av behandlingen.

 

Noe jeg bør tenke på før behandlingen?

- Unngå koffein minst 4-6 timer før behandling om du skal ta vippeløft.

- Kom til timen uten sminke.

 

Hvor lang tid tar behandlingen?

Ca. 1-1,5 time.

 

Noe jeg må ta hensyn til etter behandlingen?

Etter behandling er det noen viktige ting du må huske på for å unngå å skade behandlingsresultatet:

- Hold vipper tørre de 24 første timene etter behandlingen.

- Unngå sminkeservietter, på grunn av friksjon.

- Unngå friksjon med hender eller annet tilbehør.

- Husk å bruke etterpleie.

 

Hvorfor må jeg bruke etterpleie?

Dersom du har fått utført vippeløft,

så må du huske at selv om hårene ser fine ut, så roper de etter fuktighet og næring.

Husk at kjemiske behandlinger alltid er en sterk påkjennelse for hår og hud.

Det er viktig å tilføre nok fuktighet og næring etter en behandling, for å bevare kvaliteten, mykheten og få et varig resultat. Opplever du at hårene blir porøse, stive, harde eller vanskelig å gre på plass trenger de mer næring og pleie. Etterbehandling er superviktig og noe man absolutt må følge.

 

 

Vi er derfor så heldige og ha InLei Fashion Lash. Fashion lash er et fuktighetsserum som kan brukes til både på vipper og bryn. Anbefales å bruke etter vippeløft/brynslaminering for å tilføre hårene næring og holde på fuktigheten. Beskytter mot eksterne faktorer i luft og omgivelser, fra mascara og annen sminke og skaper en barriere/skjold rundt vippehårene. Den fikserer vippene i ønsket stilling og er veldig fin til å bruke som brynsgele. Dersom du selv velger å ikke kjøpe anbefalte produkter etter behandlingen er dette på eget ansvar, Jeg anbefaler ALLE å kjøpe med etterbehandling som er spesielt egnet for behandling(ene) du får utført!


Kan jeg bruke Castor Oil som etterpleie?

Noen kunder spør om det er nok å bruke Castor-oil etter et vippeløft. Det enkle svaret på det er Nei. Molekylene i Castor-oil er for tunge for naturvippene våre. Dette kan for eksempel forårsake at vippeløftet holder kortere, da molekylene er for tunge og naturvipper kan i verstefall knekke av. Produktet trenger ikke inn i hårene slik som vi vil at at det skal, for å kunne gi tilstrekkelig med fukt og næring. Noe vipper MÅ ha etter behandling!

Hvor ofte kan jeg ta behandlingen?

For best mulig resultat kan du ta vippeløft hver 4-8 uke, alt etter behov.

De fleste tar de første 3-4 behandlingene etter 4 uker og etter det 6-8 uker.

Har man kort hårsyklus trenger man løft oftere enn om man har lang hårsyklus.

 

 

Hvorfor velge vippeløft istedenfor vippeextensions?

VIPPELØFT:

- Kortere behandlingstid
- Krever mindre vedlikehold
- Mer tidsriktig look
- Mindre kostbart
- Naturlig løft, ingen kunstmaterialer
- Lengre varighet (4-8 uker)
- Ved bruk av keratinkur styrkes vippene for hver syklus

VIPPEEXTENSIONS:

​​- Lengre behandlingstid

- Krever daglig vedlikehold

- Trendsbasert, Classic, volum osv.

- Mer kostbart pga. vedlikehold

- Kunstmaterialer blir limt på

- Må etterfylles ca hver 3.uke

- Kan ofte skade vippene

Hvorfor Inlei?

Auroras Velvære har valgt Inlei blant mange produkter
fordi det oppfyller de høyeste standardene.

Inlei skiller seg fra andre produkter fordi vi avslutter behandling ikke med bare oljer med vitaminer, men også patentert hydrolysert keratin som er spesielt laget for InLei.

Produktet er mye mer avansert enn de gamle vippeløft-produktene og derfor passer denne behandlingen selv for deg med tynne, korte eller skadete vipper.

 

InLei Lash Filler har en garantert effekt for å påvirke vippene positivt og gjøre dem tykkere med opptil 24% etter 3-4 behandlinger.
Dette er en dokumentert effekt fra InLeis lab i Milano.

Fyllstoffet virker både på hårstrukturen og på øyenvippene i flere måneder, og stimulerer også dannelsen av egne celler.

Inlei er produsert i Italia med den nyeste forskning og teknologi, og er det eneste systemet som kan garantere sterkere vipper.

 

Er det noen kontraindikasjoner? (Faktorer som gjør at du ikke kan utføre behandlingen).

Her er det flere ulike ting som spiller inn slik som allergier, sykdommer, medisiner, graviditet osv.
Ta kontakt om du er usikker på om behandlingene passer for deg eller har andre spørsmål knyttet til behandlingen.

 

 

Hva er forskjellen på InLei Lash Filler og et vanlig vippeløft?

En vanlig vippeløft behandling tar utgangspunkt i de vippene kunden har og gir effekten som ved bruk av en vippetang. Lash Filler gjør også dette, I TILLEGG til at med bruk av InLei produktene garanteres det en fortykning av naturlig hår med 24% i gjennomsnitt etter 3-4 behandlinger. Kunden får næring til vippene og gjør dem glansfulle og silkemyke, helt enkelt!

 

 

Funker behandlingen på vipper som naturlig peker nedover?

Man kan kun løfte vippene med 30% av gangen. Så dersom du har vipper som peker nedover vil det være nødvendig med flere behandlinger for å få vippene skikkelig opp.

 

 

Er det andre produkter du kan anbefale etter et Lash Filler vippeløft?

Hvem kjøper InLei FRIDA MASCARA? Alle som har investert i Lash Filler behandling eller bare ønsker å ta vare på vippene sine! Frida vaskes enkelt bort med vann og InLei skumrens, og kan derfor også brukes av kunder som ønsker maskara på sine vippeextensions. Pleiende ingredienser som ikke bare skal fremheve vippene, men styrke og bevare de.

InLei AVENA , ALOE & ROSE skumrens er en delikate rens for vipper, bryn og ansikt. Skånsom for sensitiv hud og har en deilig skummende konsistens. Disse rensene er olje fri, og derfor ypperlig for å rense vippe extensions også. Rensen fjerner sminke og sminke rester, oljer og urenheter fra hud og hår. Den vil forlenge resultatet av Lash Filler behandling og gjøre at vippe extensions vil få en bedre holdbarhet.

InLei Adiutrix Serum

Vekstserum uten hormoner, medisinske ingredienser og kjipe bivirkninger.
InLei Adiutrix serumet for vipper og bryn er oppfunnet fra avansert plantebasert teknologi som stimulerer hårveksten av håret, gir volum og forbedrer glansen i hele hårstrukturen. Produktet erstatter ikke Fashion Lash, men er et godt tillegg. Vekstserumet passer både til de som har tatt Lash Filler og de som ikke har tatt behandlingen. Du finner mer informasjon om alle produktene i nettbutikken.

71863410_382277609329268_847116392862842880_n.jpg
bottom of page