top of page

Om Auroras Velvære

Untitled design (10).png

Du har mest sannsynlig ikke sett så mye av meg på denne nettsiden,
da jeg er mest komfortabel i bakgrunnen.

Jeg heter Aurora og er personen bak hele Auroras Velvære.
Det vil si at jeg er både eier, daglig leder, behandler, renholder, kundeserviceansvarlig, markedsføringsansvarlig, butikkarbeider og pakkeansvarlig.

 

Da jeg var 21 år startet jeg eget firma og

februar 2018 åpnet jeg dørene til egen salong, 
som selvstendig næringsdrivende. Jeg drev først salong i Florø, før jeg flyttet salongen til Volda i 2020. I 2021 startet Auroras Velvære også med nettbutikk! Salongen tilbyr flere ulike behandlinger

og spennende produkter i nettbutikken. Høsten 2023 flyttet jeg til Lauvstad (i Dalsfjorden) og tok salongen med meg. Etter flyttingen ble salongen endelig større!

Jobben min er ganske variert siden jeg har alle arbeidsoppgavene selv.

Salongen og nettbutikken driver jeg i eget hjem og trives med det. Er det vanskelig å jobbe hjemmefra? Som alle andre ting har det både pluss og minus, men det funker fint for meg. Det gjør at jeg kan være litt mer fleksibel når det trengs, men samtidig må jeg være veldig bevisst på når jeg skal legge fra meg arbeid og skal ha fri.

Er veldig glad i å jobbe i fredelige omgivelser med en og en kunde. Dette gir meg muligheten til å bli godt kjent med kundene mine og få dem til å slappe av. I salongen min er det rom for både gode samtaler og stillhet. Trenger du noen å snakke med, er jeg her for deg under timen din.

God kommunikasjon med kunden er viktig for at behandlingen skal bli best mulig.

Om du er sliten av dagen er det helt greit om du helst vil sove gjennom behandlingen.

Fordi jeg får jobbe med noe som interesserer meg, brenner jeg veldig for jobben min.

Forbedringspotensialer gir meg motivasjon både som behandler og selvstendig næringsdrivende. Det gjør at jeg stadig kan utvikle meg å gjøre ting bedre på et bredt spekter.

Negler er nok den behandlingen hvor man virkelig aldri blir utlært, på grunn av stadig nye trender. Jeg elsker når kunder tørr å skille seg ut og satse på negler med personlighet! Det blir jo veldig kjedelig om alle skal gå med de samme neglene?

 

Har selv vært neglebiter tidligere i livet og klart å slutte. Jeg vet veldig godt hvor vanskelig det kan være å slutte med neglebiting, det skjer jo så lett når man er i andre tanker og ikke følger med. Det eneste som fungerte for meg var å begynne med neglebehandlinger fast. Da ble neglene etter hvert normalisert og jeg fikk muligheten til å være stolt av mine lengre negler. Kanskje det er derfor jeg setter ekstra stor pris på negledekor og flotte design. Negler kan være like vakkert tilbehør som et smykke.

 

Salong åpning i Volda
IMG_20220221_181850_074.jpg
Calm Sea
bottom of page