top of page

Riktig behandling

Det er på tide å skrive om å bestille rett behandling, siden folk ikke setter seg inn i hva de faktisk bestiller. Om du skal bestille time, er det viktig å bestille riktig behandling. Sett deg inn i hva du ønsker og hva behandlingen heter. Er du veldig i tvil på hva som er riktig å bestille, ber jeg deg ta kontakt så vi kan finne ut av det før du setter opp time.

Konsekvensene av å bestille en feil behandling du ikke ønsket, kan resultere i at jeg ikke har nok tid til behandlingen du egentlig ville ha og at du må betale for behandlingen som var bestilt. Jeg er nødt til å ta betalt for tiden du reserverte, selv om du bestiller feil. Jeg skjønner at det ikke er gøy å måtte betale for en behandling som ikke var det du ønsket, men det er derfor det er så viktig at du bestiller korrekt. Da slipper du skuffelsen over å ikke kunne få behandlingen du ønsket.

Om du ønsker en neglebehandling og ikke vet forskjellen på behandlingene og bare bestiller noe og håper på det beste, er det lett å gå på en smell. Les deg opp før du bestiller time og ikke vær redd for å spørre.

  • Gelelakk er ikke negleforlengelse.

  • Voksing av bikinilinje er ikke det samme som brasiliansk voksing.

  • Jeg jobber ikke med andre systemer enn gelelakk og gel-x til negler.

  • Driver ikke med etterfyll av negler.

  • Fjerner ikke annet kunstmateriale enn gelelakk og gel-x negler (soak-off gele).


コメント


bottom of page