top of page

Hva er gel-x negler?

Oppdatert: 13. jan. 2023

Om du ønsker negleforlengelse, er gel-x negler systemet jeg tilbyr hos Auroras Velvære. Gel-x negler er et fint alternativ til tradisjonelle akryl- eller harde Gel-Extensions. Dette systemet passer for deg som ønsker negler til en spesiell anledning eller vil ha medium til lange negler.


Tippene festes ferdige på neglen med en soak-off gelé, det vil si at de ikke vil skulptureres og heller ikke files noe særlig. Fjernes med aceton på samme måte som gelelakk. Dette er en behandling hvor settet byttes hver gang, istedenfor etterfyll.

Like god holdbarhet og kvalitet som andre negleforlengelser.


En morsom og revolusjonerende teknikk som sparer litt tid! Tippene er ferdig formet i fasongene "round", "coffin", "stiletto" og "square" i "short", "medium" og "long". Dette gjør at man sparer tid i behandlingen, om man slipper å endre på form og lengde.

Siden dette er et annet system enn andre gelenegler, skal det ikke kombineres med andre typer gele og etterfyll. Det er noen begrensinger ved design, da dette er ferdige tipper som settes på naturnegl. Gjennomsnittstiden for et ensfarget sett er

ca 1,5-2 timer, men dette varierer siden alle negler og utgangspunkt er forskjellige.


Comments


bottom of page