top of page

Hva er gelelakk?

Oppdatert: 17. jan. 2023


Gelelakk er en hybrid lakk – en krysning mellom gele og neglelakk. Den benytter seg av de beste egenskapene fra to verdener. Lakke egenskapene til en neglelakk og holdbarheten til en gele.

En gelelakk er slitesterk og langvarig, den beskytter den naturlige neglen og tåler mer enn en tradisjonell neglelakk.


Den største skaden man ser at kundene gjør, er å plukke og rive av produktet. Dette vil resultere i at man river med lagene i sin naturlige negl som resulterer i en tynn, skadet og sår negl. Riktig hjemmepleie er også viktig for at manikyren skal vare lengst mulig. Beskytt deg med hansker ved oppvask/vasking, hagearbeid og husk negleolje. Det er viktig å huske på at neglene ikke er redskaper.


Selv om en gelelakk skal styrke neglen er det viktig å poengtere at en gelelakk gjør kun neglen sterkere mens den er på. Når gelelakken blir fjernet kan neglene oppleves som tynnere de første dagene. Dette skyldes at man har blitt vandt med en tykkere lakk som beskytter neglen.


Etter en ukes tid vil neglene stabilisere seg og neglene går tilbake til slik de var før du hadde gelelakk. Men, det finnes et unntak. Hvis gelelakken har blitt fjernet ukorrekt kan det forekomme skade på neglene, og det vil derfor ta lenger tid før neglene går tilbake til «normalen».Comentarios


bottom of page